Terveysoperaattori ja Hoivea merkittävään yhteistyöhön

Terveysoperaattori Tiedotteet

Suomalainen terveysteknologian palveluoperaattori Terveysoperaattori Oy ja yksityinen hoiva- ja hoitopalveluiden tuottaja Hoivea Oy aloittavat laajan terveysteknologia- ja turvapalvelujen jälleenmyyntiyhteistyön. Ensimmäisenä palveluna Hoivea alkaa tarjota ikäihmisille suunnattua OMAseniori-turvapalvelua. Hoivea vastaa OMAseniori-turvapalvelun myynnistä, markkinoinnista, asiakaspalvelusta ja toimituksista omalla toimialueellaan. Terveysoperaattori Oy vastaa tekniikasta ja sen jatkokehittämisestä.

Yhtiöiden yhteisenä tavoitteena on viedä uutta teknologiaa ja tehokkaita prosesseja terveyden- ja sosiaalihuollon sektorille. Teknologian kehitys mahdollistaa terveydentilan ennakoivan monitoroinnin ja diagnostiikan nopean siirtymisen koteihin. Tulevaisuudessa kotien seinille, huonekaluihin ja kylpyhuoneisiin integroituu huomaamattomia sensoreita, joiden avulla henkilökohtaista turvallisuutta ja terveydentilan kehitystä voidaan seurata automaattisesti, ennakoivasti ja kustannustehokkaasti.

”Juuri tehty yhteistyösopimus on meille päänavaus Oulun seudulla. Palvelumme ovat testattuja ja toimivia kokonaispalveluita. Ne mahdollistavat kumppaneillemme helpon paketoinnin osaksi muita kotiin vietäviä palveluita. Hoivea on meille oivallinen yhteistyökumppani”, kommentoi Terveysoperaattorin toimitusjohtaja, yhtiön perustaja Riitta Tiuraniemi.

”OMAseniori ja aloitettu yhteistyö tuovat meille uudenlaisen lisän palvelutarjonnassamme, ja vahvistaa asemaamme laaja-alaisena palveluntuottajana”, kommentoi Jouni Pitkänen, Hoivean toimitusjohtaja.

OMAseniori on sensoreihin ja tekoälyyn perustuva turvapalvelu, joka osaa kertoa, milloin yksin asuva henkilö saattaa tarvita apua. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi kaatuminen tai voinnin huononeminen. OMAseniori hälyttää automaattisesti apua tilanteissa, joissa yksin asuva ei siihen esimerkiksi loukkaantumisen vuoksi itse kykene. OMAseniori perustuu poikkeamien tunnistamiseen eikä vaadi asukkaalta/käyttäjältä lainkaan muistamista tai toimenpiteitä. OMAseniori on muunnettavissa myös perinteiseksi turvapuhelimeksi.

Lisätietoa:

https://www.terveysoperaattori.fi
Riitta Tiuraniemi,
+358 45 164 4340, riitta.tiuraniemi@HealthOperator.com

http://hoivea.fi/
Jouni Pitkänen,
+358 40 543 6121, jouni.pitkanen@hoivea.fi

Terveysoperaattori Oy
Terveysoperaattori on terveysteknologian palveluoperaattori, joka paketoi
terveydenhoidon, yksilöllisen hyvinvoinnin ja sairauksien ennaltaehkäisyn monitorointisovellukset helppokäyttöisiksi ja turvatuiksi palveluiksi eri kohderyhmille kotiin vietäviksi palveluiksi.

Hoivea Oy
Hoivean toiminta sai alkunsa jo yli 20 vuotta sitten yksityisyrittäjän perustettua hoiva- ja siivouspalveluita tarjoavan yrityksen Ylivieskassa. Vuonna 2014 sukupolvenvaihdoksen yhteydessä tehtiin yrityskauppa, ja nimi vaihdettiin Hoivea Oy:ksi. Hoivea tuottaa mm. ikäihmisten ja lapsiperheiden hoiva- ja hoitopalveluita, sekä erilaisia kotiin vietäviä tukipalveluita, kuten kotisiivousta, kotiapua, asiointiapua, ulkoilutukea ja ruuanlaittoapua. Hoivean toimialueisiin kuuluvat Oulun seutu, Ylivieskan seutu, Raahen seutu, Haapaveden, Siikalatvan ja Kärsämäen alueet.

Jaa tämä artikkeli