essi-ja-pahviaira

Vauhdilla kohti uutta – laajan palvelun teknologiakumppanina!

Riitta Tiuraniemi Toimitusjohtajan Blogi

Liiketoimintamme etenee. OMAseniori- ja OMArytmi-palveluperheemme tunnetaan jo laajasti niin senioreiden kuin heidän omaistenkin keskuudessa. Lisäksi työmme kuntien ja hoivayritysten keskuudessa alkaa tuottaa hedelmää. Palvelukonseptimme toimivuus on varmistettu niin senioreden kuin mielenterveyskuntoutujien ja vammaisten kotihoidon ja palveluasumisen osalta. Tällä viikolla aloitamme kokeilun päihdekuntoutuksen piirissä. Palvelumme ja niiden selkeä tuotteistus saavat joka taholla erittäin hyvää palautetta. Ja totta kai se lämmittää mieltä!

Palveluillamme on myös useita jälleenmyyjiä ja edustajia eripuolilla Suomea. Oulu, Salo, Forssa, Lahti, Helsinki – ja lisää on tulossa. Olemme aidosti valtakunnallinen toimija.

Yritys- ja kuntakumppaneille emme ole enää yhden tuoteperheen toimija, vaan hoivan teknologiakumppani. Tarjoamamme on laajenemassa turvapalveluista etähoivan, kotiuttamisen, kuntouttamisen ja aktivoimisen vaatimiin digitaalisiin palveluihin. Tavoitteenamme on tarjota kaikki kotihoivan ja palveluasumisen vaatimat teknologiapalvelut jo vuoden 2017 aikana. Etenemme nopeasti partneriverkostomme avulla.

Myös tiimimme on vahvistunut. Omistajien lisäksi yhtiötämme ja liiketoimintaamme vie voimalla ja innolla eteenpäin viiden hengen monipuolinen tiimi. Ja uusia rekrytointeja on tulossa jo syksyllä.

Rahoittajinamme toimivat omistajat, Tekes ja Ely-keskus. Myös uusia rahoitusmalleja on tarkoitus työstää syksyn 2016 aikana.

Tänään uusimme nämä web-sivumme. Tavoitteenamme on entistä selkeämmät ja informatiivisemmat sivut – anna siis palautetta – otamme kommenteistasi vaarin!

Hyvää juhannusviikkoa kaikille!

Riitta, Terveysoperaattorin perustaja ja toimitusjohtaja

Jaa tämä artikkeli