Meiltä modernit digitaaliset turva- ja aktiivisuus palvelut kotiin – kaikille.

OMAseniori-palveluistamme löytyy ratkaisut monenlaisiin elämäntilanteisiin. Modernit turva- ja aktiivisuuspalvelumme ovat automaattisia ja vaivattomia. Palveluidemme avulla kotona asuminen on turvallisempaa ja mielekkäämpää. Palveluvalikoimamme kattaa myös aktiivisuutta ja hyvinvointia tukevia, ennaltaehkäiseviä palvelukokonaisuuksia.

OMAseniori Päivärytmi

Päivärytmi on yksin asuvalle henkilölle tarkoitettu moderni turvapalvelu. Palveun toiminta perustuu poikkeavien tilanteiden tunnistamiseen, ja näistä automaattisesti lähteviin hälytyksiin. Palvelu on erittäin monipuolinen sisältäen automaattiset hälytykset, turvapuhelimen sekä hyvinvointiraportit hoitavalle taholle.

OMAseniori Paikannusranneke

Tyylikkään paikannusrannekkeen avulla voidaan elää itsenäistä elämää kotona – myös ulkoillen. Ranneke soveltuu soveltuu erityisesti muistisairaille, mutta myös aktiivisesti paljon luonnossa liikkuvalle ranneke on oiva apu eksymisen varalle. Rannekkeessa on kolme palvelua yhdessä; hälytyslaite , turvapuhelin ja paikannusranneke

OMAseniori Kotivahti

Kotivahti tuo turvaa hälyttämällä automaattisesti apua. Asiakaskohtaisesti muokattavat automaattiset hälytykset ovat muokattavissa sopimaan erilaisiin elämäntilanteisiin. Palvelun suosituin ominaisuus on ovivahti. Palvelu toimii myös turvapuhelimena, sekä tuottaa aktiivisuusreportteja hoitavalle taholle.

OMAseniori Turvapuhelin

Moderni OMAseniori Turvapuhelin on tarkoitettu tuomaan turvaa ja tukea kotona asumiseen. Hätätilanteessa asukas painaa keskuslaitteen tai hälytysrannekkeen hätänappia, josta lähtee ilmoitus auttavalle taholle. Näin avunpyyntö saadaan tarvittaessa vaivattomasti perille.

OMAseniori PilleriPirkko

OMAseniori PilleriPirkko on kotona asuvan henkilön apuna, kun muistivaikeudet alkavat hankaloittaa lääkkeiden ottoa. PilleriPirkko muistuttaa käyttäjää ottamaan lääkkeet ajallaan ja hallitsemaan toimenpiteitä itsenäisesti.

OMAseniori Mediassa: