OMAseniori-palvelut


OMAseniori-palvelut antavat mahdollisuuden asua ja elää turvallisesti omassa kodissa – kuten ennekin. OMAseniori tuo turvaa ja turvallisuudentunnetta. Omaisille ja mahdolliselle hoivapalvelun tarjoajalle palvelut tuottavat mielenrauhaa sekä mahdollisuuden auttaa tarvittaessa. Kaikkiin palveluversioihimme on saatavilla myös valvomopalvelut.

Lue alta lisää eri palveluvaihtoehdoista. Autamme Teitä asiakaspalvelussamme valitsemaan oikeat ratkaisut omaan tilanteeseenne.

Valitaan yhdessä oikea ratkaisu - jätä yhteydenottopyyntö meille

UUTUUS – OMAseniori PilleriPirkko

OMAseniori PilleriPirkko on kotona asuvan henkilön apuna, kun muistivaikeudet alkavat hankaloittaa lääkkeiden ottoa. PilleriPirkko on kehittyneestä sovelluksesta ja selkeästä lääkelaatikosta koostuva helppokäyttöinen ja moniin käyttötilanteisiin soveltuva lääkemuistuttaja, joka muistuttaa käyttäjää ottamaan lääkkeet ajallaan ja hallitsemaan toimenpiteitä itsenäisesti. Omaiset ja/tai kotihoidon henkilökunta saa tiedon lääkkeenotossa esiintyvistä poikkeuksista (esimerkiksi unohdettu lääke).

 • Annoshälytykset
 • Muut hälytykset
 • OK-kuittaukset asukkaalta
 • Edullinen ja pienikokoinen
 • Helppokäyttöinen
 • Toimii yhdellä kädellä/heikentyneillä voimilla
 • Laatikko lukittavissa tarvittaessa

Miten palvelu toimii?

OMAseniori PilleriPirkossa voidaan käyttää annospakattuja lääkkeitä, lääkeannostelijoita, sekä kaikkia muita määrättyjä lääketuotteita – kuten voiteita, lääkelaastareita ja tippoja.

1. Laatikon kannessa on muistuttaja, joka antaa hälytyksen äänimelodialla ja vilkkuvalolla, kun on aika ottaa lääke, levittää voide tai ottaa silmätipat.

2. Kun lääke on otettu, käyttäjän pitää vain painaa OK -painiketta. Näin omaiset tai hoitohenkilökunta saa kuittauksen otetusta lääkkeestä palveluun kuuluvan ohjelmiston avulla.

3. Mikäli asukas ei paina OK -painiketta, lähetetään hälytys omaisille tai henkilökunnalle automaattisesti matkapuhelimeen.

Ennakointi on tärkeää

PilleriPirkko on hyvä ottaa käyttöön jo siinä vaiheessa, kun ikääntyneen muisti vielä toimii. Kun lääkemuistuttaja on ollut jo pitkään käytössä, pärjätään kotonakin itsenäisesti pidempään, kun voidaan olla omatoimisia, ja lääkemuistuttaja on jo tuttu apu.

Palvelu mahdollistaa asukkaan itsenäisen elämän, kuitenkin niin, että lääkehoidon säännöllisyyttä voidaan seurata ja avustaa. PilleriPirkko tuo omaisille mielenrauhaa, sillä omaiset voivat sovelluksen avulla, niin haluttaessa, seurata läheisensä lääkkeiden ottoa ja olla mukana läheisensä hoivatyössä.

Hinnoittelu yksityisasiakkaille

Toimitusmaksu 60 € (sis. toimituksen, käyttöönoton ja käytönopastuksen)

Vuokralaite ja palvelumaksu: 59 €/kk 1. vuosi, 49 €/kk 2. vuosi, 39 €/kk 3. vuosi TAI

Laite omaksi: kertamaksu 440 €, sekä palvelun kuukausimaksu 16 €/kk


OMAseniori Päivärytmi


Palvelu tuo turvaa ja tukea kotona yksin asuvalle henkilölle. Omaiset tai hoitava taho saavat mielenrauhaa ja mahdollisuuden auttaa tarvittaessa. Palvelu hälyttää automaattisesti poikkeavista tilanteista kotona esimerkiksi omaisille. Apua saadaan automaattisesti myös tilanteissa joissa sitä ei päästä itse hälyttämään.

OMAseniori Päivärytmi laitepaketti

OMAseniori Päivärytmi laitepaketti

Palveluun kuuluvan selainpohjaisen sovelluksen avulla omainen tai hoitaja näkee päiväraportista onko seniori-läheinen esimerkiksi ruokaillut, ja miten hän pärjää. Palvelussa ei ole kameroita. Sovellus toimii älypuhelimilla, tietokoneella ja tabletilla.

 • Automaattiset hälytykset poikkeavista tilanteista
 • Helppo ja vaivaton – palvelu sisältää kaiken tarvittavan eikä vaadi toimenpiteitä asukkaalta
 • Enemmän kuin turvapuhelin – omainen saa tietoa toimintakyvystä ja asukkaan aktiivisuudesta

Saatavilla olevat lisäpalvelut:

 • Hälytysten ohjaaminen valvomoon
 • Valvomon turva-auttajapalvelu
 • Mukana kannettava hälytysranneke

Kiinnostuitko Päivärytmistä?

Hienoa! Tilaa palvelun esite antamalla sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Palvelun kuukausimaksu alk. 59€!

OMAseniori Paikannusranneke

Helppokäyttöinen OMAseniori Paikannusranneke tuo turvaa ja mielenrauhaa liikuttaessa kodin ulkopuolella. Paikannusrannekkeen avulla voidaan elää itsenäistä elämää kotona – myös ulkoillen. Rannekkeen avulla voidaan paikantaa henkilö kodin ulkopuolelta esimerkiksi tilanteissa, joissa henkilö on eksynyt.

 • Paikannus ja turva-alueet
 • Turvapuhelin-ominaisuudet
 • Mukana kannettava hälytyslaite
 • Käyttäjäkohtaisesti muokattavat asetukset

Kiinnostuitko Paikannusrannekkeesta?

Hienoa! Tilaa palvelun esite antamalla sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Palvelun kuukausimaksu alk. 49€!
Voit ostaa laitteen myös omaksi hintaan 295 €, jolloin palvelu 24 €/kk

OMAseniori Kotivahti

OMAseniori Kotivahti-palvelu tuo turvaa hälyttämällä automaattisesti apua poikkeavista tilanteista kotona. Palvelusta saadaan lähtemään erilaisia ilmoituksia ja hälytyksiä asiakaskohtaisesti, esimerkiksi ulko-oven avaamisesta tai asunnosta vaeltelusta yöllä.
Palvelu soveltuu myös talouksiin joissa asuu useampi henkilö.

Omaiset tai hoitajat saavat pääsyn OMAseniorin selainpohjaiseen sovellukseen. Sovelluksesta voidaan nähdä esimerkiksi wc-käyntien määrä, ja muu aktiivisuus. Raporteista on saatavilla myös viikko- ja tuntiraportit.

 • Ilmoitus välittömästi kotoa poistumisesta omaiselle
 • Turvapuhelin-ominaisuudet
 • Mahdollisuus lisätä hälytysranneke
 • Käyttäjäkohtaisesti muokattavat asetukset

Kiinnostuitko Kotivahdista?

Hienoa! Tilaa palvelun esite antamalla sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Palvelun kuukausimaksu alk. 39€!

OMAseniori Turvapuhelin

OMAseniori on moderni turvapuhelin, joka soveltuu tilanteisiin, joissa halutaan lisäturvaa kotiin, mutta ei vielä tarvita automaattista, sensoripohjaista toimintakyvyn seurantaa. Palvelu soveltuu yksin asuville henkilöille sekä talouksiin, joissa asuu useampi henkilö.

Palvelu toimii niin, että henkilö itse tarvittaessa hälyttää apua hälytysnapista tai keskuslaitteesta painamalla. Hälytysnapin kantama on jopa 400 metriä keskuslaitteesta.

 • Turvapuhelin modernilla teknologialla
 • Vaatii hälytysnapin painalluksen
 • Mahdollisuus lisätä useampi hälytysranneke

Kiinnostuitko Turvapuhelimesta?

Hienoa! Tilaa palvelun esite antamalla sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Palvelun kuukausimaksu alk. 19 €!

Mitä palvelut sisältävät?

Kaikkiin palveluihimme kuuluu aina toimitus, asennus, käytön opastus, laitevuokrat, mahdolliset paristojen vaihdot sekä tekninen valvonta ja tuki.

Toimitusmaksu 60 €

Palvelumaksu 19€ – 59 €/kk

 • Toimitus

  Toimitamme palvelun kaikkialle Suomeen asennuksen yhteydessä

 • Asennus

  Asennamme palvelun kotiin

 • Käytönopastus

  Annamme opastuksen asukkaalle ja omaisille paikan päällä käytöstä

 • Tietoliikenne, laitevuokrat

  Palvelun sisäinen tietoliikenne ja siihen vaadittava teknologia

 • Aktiivisuusraportit

  Omaisten pääsy sovellukseen ja raportteihin, (ei Turvapuhelin)

 • Tekninen valvonta ja tuki

  Autamme kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä


Hinnasto

Lataa koko hinnastomme pdf -muodossa

Lataa tästä palveluhinnasto

Ollaan yhteydessä

Jätä yhteydenottopyyntö, niin olemme teihin suoraan yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Palveluiden kuukausimaksuihin ei sisälly keskuslaitteen/ja tai paikannusrannekkeen laturin sähkönkulutus, eikä puhe-etäyhteyden ottamisessa keskuslaitteeseen omaiselle syntyvä kulu. Puhelu keskuslaitteeseen soitetaan roamaavaan tanskalaiseen mobiililiittymään. Toimittaja maksaa asukkaan osan puhelu-kuluista etäyhteyden käytössä. Omaisen/soittajan laskutus keskuslaitteeseen oman mobiilioperaattorin hinnaston mukaan. Mahdollisten lisäsensorien hinnat hinnaston mukaisesti, jos kyseessä on poikkeuksellisen kookas asunto. Palvelusopimus on toistaiseksi voimassoleva. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.