TERVEYSOPERAATTORI –
LUOTETTAVA KUMPPANISI

Terveydenhoito ja sosiaalihoiva siirtyvät koteihin ja muuntuvat ennakoiviksi, ennaltaehkäiseviksi ja henkilökohtaisiksi. Sensori- ja tekoälypohjaiset palvelut integroituvat huomaamattomasti kotien seinille, huonekaluihin, peileihin. Etämonitorointi ja diagnostiikka automatisoituvat ja palvelevat sekä yksityisiä henkilöitä, että alan toimijoita tehokkaasti. Muutoksen toteutuminen vaatii edullisia, helppokäyttöisiä palveluita ja uusien teknologioiden käyttöönoton nopeutumista. Teknologia on jo olemassa, me tuomme sen luotettavina palveluna yksityisten ja yritysten käyttöön.

Yksityisille henkilöille

Yksityisille tuomme uudenlaisia, helppokäyttöisiä turvapalveluita vanhusten kotona asumista tukemaan ja turvaamaan. Palvelumme soveltuvat erilaisiin elämäntilanteisiin, kotona yksin asumista turvaamaan, pariskunnille, omaishoitajille, aktiivista eläkeikää viettäville.

Lue lisää!

Yrityksille ja kuntatoimijoille

Hoivan teknologiakumppanina hoidamme kaikki kotiin vietävien digitaalisten hoiva- ja terveyspalvelujen teknologiatarpeet avaimet käteen palveluina. Turvapuhelimet, videopalvelut, sensoripohjainen hyvinvoinnin ja aktiivisuuden seuranta, poikkeamien automaattinen ilmoittaminen, etämittaaminen – kaikki hoituu kauttamme. Asennukset, ylläpidot, kehittäminen, häiriötilanteet, uusien teknologioiden nopea käyttöönotto – ne ovat meidän vastuullamme, jotta te voitte keskittyä hoivaan.