TERVEYSOPERAATTORI –
LUOTETTAVA KUMPPANISI

Terveydenhoito siirtyy koteihin ja muuntuu ennakoivaksi, ennaltaehkäiseväksi ja henkilökohtaiseksi. Sensori- ja tekoälypohjaiset palvelut integroituvat huomaamattomasti kotien seinille, huonekaluihin, peileihin. Etämonitorointi ja diagnostiikka automatisoituu ja palvelee sekä yksityisiä henkilöitä, että alan toimijoita tehokkaasti. Muutoksen toteutuminen vaatii edullisia, helppokäyttöisiä palveluita ja uusien teknologioiden käyttöönoton nopeutumista. Teknologia on jo olemassa, me tuomme sen luotettavina palveluna yksityisten ja yritysten käyttöön.

Yksityisille henkilöille

Yksityisille tuomme uudenlaisia helppokäyttöisiä turvapuhelinpalveluita vanhusten kotona asumista tukemaan ja turvaamaan. Palvelumme soveltuvat erilaisiin elämäntilanteisiin, kotona yksin asumista turvaamaan, pariskunnille, omaishoitajille, aktiivista eläkeikää viettäville.

Lue lisää!

Yrityksille ja kuntatoimijoille

Hoivan teknologiakumppanina hoidamme kaikki kotiin vietävien digitaalisten hoiva- ja terveyspalvelujen teknologiatarpeet avaimet käteen palveluina. Turvapuhelimet, videopalvelut, sensoripohjainen hyvinvoinnin ja aktiivisuuden seuranta, poikkeamien automaattinen ilmoittaminen, etämittaaminen – kaikki hoituu kauttamme. Asennukset, ylläpidot, kehittäminen, häiriötilanteet, uusien teknologioiden nopea käyttöönotto -ne ovat meidän vastuullamme, jotta te voitte keskittyä hoivaan.