Oletko lopputyövaiheessa oleva ekonomi, DI- tai AMK-insinööri? Kiinnostaako Sinua sote-sektorin globaali myllerrys niin markkinan, liiketoiminnan kuin teknologiankin kannalta?

Sosiaali- ja terveydehuolto on suurien haasteiden edessä: väestö vanhenee, elinajanodotus kasvaa, mutta kustannuksia on reilusti leikattava. Ennusteiden mukaan jopa 50 % terveydenhuollosta siirtyy koteihin, mikä tarkoittaa sote-palveluiden laajaa digitalisoimista. Terveyden itsenäinen ja automaattinen etämonitorointi lisääntyy ja tekoäly varottaa piilevistä sairauksistamme ennaltaehkäisevästi – jo ennen kuin sen oireisiin havahdutaan. Teknologia tulee olemaan luonnollinen osa terveydenhuollon ammattilaisten työtä yhä enenevissä määrin.

Terveysoperaattori Oy etsii rohkeaa, avarakatseista ja itsenäiseen työhön kykenevää gradun/DI-työn/lopputyötekijää. Tehtävänäsi on tutkia Euroopan ja lähimaiden sote-markkinaa ja esittää yhtiöllemme perustellut syyt uusien kohdemarkkinoiden valintaan.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja perustelut, miksi ottaisimme juuri sinut kasvamaan joukkoomme osoitteeseen riitta.tiuraniemi@healthoperator.com tai soita numeroon +358451644340, viimeistään 30.8.2017 mennessä. Mahdollisuus myös muuhun osapäivätyöhön lopputyönteon ohessa.